joi, 5 septembrie 2019

Beloved Beast


Beloved Beast, horror, scenariul & regia Jonathan Holbrook cu Sanae Loutsis, Joy Yaholkovsky, Jonathan Holbrook, Earl Gray, Tabitha Bastien, Paul Sobrie, Andrew Tribolini.



In Beloved Beast, o fetiță Nina (Sanae Loutsis) - doisprezece ani, iși pierde părinții în mod tragic într-un accident de mașină, iar acum este nevoită să locuiască cu mătușa ei cam instabilă, Erma ( Joy Yaholkovsky ), femeie care are legături dubioase cu diversi criminali gen Ash ( Earl Gray ), traficant de droguri sau chiar de persoane. Erna își ia o slujbă care îi cere să plece câteva zile, lăsând-o pe micuța Nina acasă singură cu destul de putine resurse pentru supravietuire. Dar chiar atunci Nina se întâlnește în pădure cu Milton ( Jonathan Holbrook ), un periculos pacient mental scăpat de curand dintr-un sanatoriu, tip care o salveaza de trei satanisti și  în curând si-l face prieten și îl ascunde acasă...
Toate ca toate, hai sa zicem, dar totusi...173 de minute ?!? Serios, pentru un horror chiar violent sunt mult prea multe, poate ca  90, hai maxim 120 ar fi fost cu siguranta de ajuns. Asa arata foarte diluat si e dificil de dus la capat.
Bref : 5*, recomandat doar fanilor genului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu