vineri, 6 septembrie 2019

The Huntress: Rune of the Dead


The Huntress: Rune of the Dead, action - horror -thriller, regia Rasmus Tirzitis cu Moa Enqvist Stefansdotter, Yohanna Idha, Viva Östervall Lyngbrant.



811 d.Hr., o familie, undeva izolați în casa lor, adânc în pădure. Ei sunt săraci, vânătoarea și pescuitul au mers prost de ceva vreme, iar tatăl, Joar, ia decizia disperată de a merge intr-un raid viking. Joar nu se mai întoarce multă vreme, iar familia începe să se teamă că nu o va face niciodată. Runa, fiica cea mai mare, preia treburile în absența lui. Dar, în inima ei, știe cumva, că suferința familiei tocmai a început si devine conștientă de ceva vag, ceva periculos afară în pădure. Într-o zi când iese la vânătoare, găsește un bărbat sângerând, războinic, aproape inconștient, îl aduce înăuntru, iar pe măsură ce se vindecă, ea își dă seama că este trimis să protejeze familia de un rău care se apropie. Și el aduce vești despre tatăl ei...
Film suedez, un fel de saga de 105 minute destinata fanilor povestilor de acest gen. Personal, nu m-a convins dar poate fi incercat.
Bref : 5*, mediu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu