joi, 5 septembrie 2019

Killerman


Killerman, action - crime - drama, scenariul &  regia Malik Bader cu Liam Hemsworth, Diane Guerrero,Souleymane Sy Savane, Zlatko Buric, Mike Moh, Emory Cohen



In povestea Killerman, un spălător de bani din New York, Moe Diamond ( Liam Hemsworth ), caută cu disperare răspunsuri după ce s-a trezit fără memorie, milioane de dolari și drogurile furate plus o gasca de polițiști corupti care îl vânează violent.
Daca ar fi sa fiu rau,  as zice ca in ciuda prezenței unor elemente teoretic interesante, cum ar fi polițiștii murdari, amnezia și spălarea banilor, Killerman  reprezinta două ore de plictiseală pură. Si totusi chiar daca filmul se simtew ca fiind prea lung și "suprasolicitat" , mulțumită catorva idei scenaristice si  dialoguri inteligente ale lui Bader - precum și susținerii din partea unei distributii ok ( Liam Hemsworth, in primul rand ) - devine mai satisfăcător decât te-ai aștepta.
Killerman poate fi o opțiune bună pentru cei plictisiti de așa-numita „corectitudine politică” și care visează să se întoarcă la zilele de odinioara ; pentru oricine altcineva, nu este un film bun, punct.
112 minute care se dovedesc inegale, stagneaza dupa prima jumatate de ora si mai revin in ultima treime. Prea putin ca sa iti tina atentia treaza.
Bref : 5*, nu recomand.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu