duminică, 15 septembrie 2019

Hustlers


Hustlers , comedy - crime, drama, scenariul si regia Lorene Scafaria cu Constance Wu, Jennifer Lopez, Julia Stiles , Keke Palmer , Lili Reinhart , Lizzo.




Inspirat din articolul viral scris de Jessica Pressler pentru New York Magazine , scenariul Hustlers urmărește o echipa de foste strippers  - Destiny ( Constance Wu ), Ramona ( Jennifer Lopez ) , Annabelle ( Lili Reinhart ) si  Mercedes ( Keke Palmer ) - care se unesc pentru a ii escroca pe fostii lor clienți de pe Wall Street. ( Nu dau alte spoilers , fiindca merita vazut , nu povestit )
Hustlers este un fel de „Showgirls” intalnindu-se cu „Goodfellas” undeva pe coasta de est, conducând spectatorii într-o lume interlopă înfricoșătoare, guvernată de bani, droguri, seducție și o morală glisantă dictată de un real-politik nemilos. Cand se termina cele 110 minute ale „Hustlers”, s-ar putea să simțiți o senzație similară cu cea a victimelor stripperelor : poate că nu vă amintiți tot ce s-a întâmplat, dar veți ști că v-ați distrat de minune.😉
Bref : un film cu un scenariul foarte bun, o distributie pe masura deci  care chiar merita urmarit, 6,5*, recomand



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu