duminică, 23 iunie 2019

Anna


Anna, action- thriller, scenariul & regia Luc Besson cu Sasha Luss, Helen Mirren, Luke Evans, Cillian Murphy.



Supermodelul Sasha Luss joaca rolul principal Anna, recrutata de KGB pentru a deveni unul dintre cei mai letali asasini, in timp ce lucreaza sub acoperire la inceputul anilor 1990 intr-o agentie de modelling pariziana. Helen Mirren și Luke Evans au roluri de manipulatori ai Annei, în timp ce Cillian Murphy este un agent CIA care ii cunoaste identitatea secretă și încearcă să profite de informațiile sale.
"Anna" are o mulțime de asemănări cu "La Femme Nikita", "The Professional" și "Lucy" - toate filme de Besson despre femei tinere puternice forțate catre o viață de violență. Ca action - movie, "Anna" funcționează binisor cu cateva scene de top inclusiv un hit intr-un restaurant unde Anna intră cu un pistol descărcat și pleacă după ce a ucis aproximativ o duzină de hoți. Complotul, destul de previzibil, este totusi construit în mod meserias.
Desigur, Luc Besson a făcut destule filme naspa în trecut, dar chiar și în rateuri cum ar fi "The Family " sau "The Lady", el facea efortul sa fie credibil. In "Anna", pe de altă parte, tot ce are de oferit sunt cele două scene de acțiune decente, o lenjerie interesantă și o buna performanță pentru Helen Mirren, care este puțin amuzantă...
Bref : aproximativ 2 ore vizionabile mai ales pentru cei care nu au vazut filmele action mai vechi semnate Besson, 6*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu