duminică, 2 iunie 2019

Oh, Ramona !


Oh, Ramona !, comedy - romance, regia Cristina Iacob cu Bogdan Iancu, Adina Stetcu, Holly Horne, Aggy K. Adams, Basil Eidenbenz.



La doar cateva luni distanta de la premiera din sali, vine de la Netflix  Oh, Ramona!, o adaptare dupa cartea lui Andrei Ciobanu „Suge-o, Ramona!” , film regizat de Cristina Iacob,  autoarea "celebrelor" succese locale Selfie (2014) si #Selfie69 (2016)
Urmarim transformarea lui Andrei ( Bogdan Iancu ) dintr-un adolescent intarziat într-un adult care-și trăiește candid o prima poveste de dragoste, inocentă dar neîmpărtășită, atunci cand are un crush pentru Ramona ( Aggy K. Adams ), care este cea mai populară fată din școala , alternativ cu  o a doua poveste, intensă și nebunească, omul fiind incapabil să facă o alegere. Povestea filmului e oarecum haotică, lipsită de logică, uneori plictisitoare, cu glumite previzibile, personaje abia schițate și cu un final care pare să fi fost inventat în grabă.
Bref, 109 minute , film de serie B populat de o puzderie de actori no-name si adresat spectatorului roman fara pretentii prea mari, consumator de seriale, bancuri si emisiuni Pro dar ( cateodata ) platitor de bilete dar mai des de Netflix...
4*, doar o pierdere de vreme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu