sâmbătă, 29 iunie 2019

Killers Anonymous





Killers Anonymousaction - crime - mistery , regia Martin Owen cu Gary Oldman, Jessica Alba, David Alexander, Rhyon Nicole Brown, Tommy Flanagan, Michael Socha, Myanna Buring.
Povestea Killers Anonymous incepe intr-un pub in care un tip "The Man" ( Gary Oldman ), incearca sa o agate pe vorbareata Jade ( Jessica Alba ) care ii explică cum a nimerit ea mereu bărbatul greșit, dupa care, o scenă mai târziu, Jade este sedusa și ucisa într-un club de striptease. Apoi, ne alăturăm timidei madame Alice ( Rhyon Nicole Brown ), atunci când participă la prima sa întâlnire cu Killers Anonymous, o organizație terapeutică de informare pentru indivizi ca ea sau The Man, grup care organizeaza tot felul de evenimente. Nimeni nu știe cine convoaca aceste întâlniri la care apar si alti membri cum ar fi paranoicul Markus ( Tommy Flanagan ) , Leandro ( Michael Socha ), sau leadera grupului Joanna ( Myanna Buring ) dar intre timp cineva pune o mare recompensă pentru gasirea si eliminarea celui care l-a ucis pe senatorul Kyle (Sam Hazeldine) si situatia se complica...
95 minute cu un scenariu cam dezlanat, in care tot astepti sa se intample ceva palpitant si ceva-ul acela nu mai vine, nici macar din partea lui Gary Oldman, numele mai rasunator din distributie.
Bref, action-crime destul de plat, 5,5* , nu recomand

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu