miercuri, 12 iunie 2019

The Aftermath


The Aftermath, drama - romance - war, regia James Kent cu Keira Knightley, Alexander Skarsgård, Jason Clarke, Flora Thiemann, Martin Compston, Kate Phillips, Jannik Schümann, Fionn O’Shea, Alexander Scheer.



Scenariul “The Aftermath”, adaptare a unui roman  de Rhidian Brooke, este situat intr-o Germanie a anului 1946, imediat dupa razboi, in care Rachel Morgan ( Keira Knightley ) soseste iarna printre  ruinele Hamburgului la sotul ei Lewis ( Jason Clarke ) care este un colonel britanic insarcinat cu reconstructia orasului. Rachel e uimita sa constate ca Lewis a ales sa imparta casa cu fostii proprietari, un vaduv (Alexander Skarsgård ) impreuna cu fiica lui. În această atmosferă încărcată, vrăjmășia și durerea lasa loc pasiunii și trădării cand Rachel se va indragosti...
Mai mult o poveste de dragoste de vacanta decat un film despre urmarile razboiului, s-ar fi dorit ca ideea transmisa sa fi fost aceea ca poate exista o energie chiar in ceva ce pare devastat si ca lucrurile pot fi reinventate intr-o viata noua, asa cum suna o replica " It's Year Zero, everything can start again”. Dar scenariul nu marseaza pe asa ceva si performantele decente actorilor duc catre...nimic.
Bref 108 minute care n-as zice ca pot pasiona prea multa lume in afara fanelor soapy romance drama.
5,5*, decent dar...cam atat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu