marți, 25 iunie 2019

Child's Play


Child's Play, horror, regia Lars Klevberg cu Mark Hamill (voice), Aubrey Plaza, Gabriel Bateman, Brian Tyree Henry, Tim Matheson, David Lewis.



La 31 de ani de la lansare, franciza "Child's Play", filmul cu Chucky păpușa ucigașa care a dat naștere la șase sequels,  primește o actualizare regizata de norvegianul Lars Klevberg, un reboot / remake in avem o poveste despre inteligența artificială sau cum spune un personaj :  "Așa începe fiecare apocalipsă robotica".
Buddi este o păpușă care poate interacționa cu o serie de alte produse de prin casa, capabila să învețe chestii despre proprietarul său si este partenerul ideal pentru tineri ("Are we having fun, now ?", intreabă în repetate rânduri). Dar un angajat nemulțumit din fabrica vietnameza transformă acest produs într-o mașină de ucidere răzbunătoare cand elimina toate protocoalele de safety din A.I si papusa ajunge in mainile pustiului unei angajate care nu si-a permis alt cadou de ziua acestuia....
Fara alte spoilere, avem 90 de minute cu noul Chucky 2.0 care vor fi cu siguranta apreciate de fanii mai vechi sau mai noi care au si asigurat un debut de 14 milioane de dolari in box-office din primul week-end.
Bref : e exact ceea ce se astepta,  6,5*


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu