sâmbătă, 22 iunie 2019

Burn Your Maps



Burn Your Maps , drama - adventure, scenariul si regia Jordan Roberts cu Vera Farmiga, Jacob Tremblay, Suraj Sharma, Ramón Rodríguez, Virginia Madsen, Marton Csokas.




Scenariul Burn Your Maps se bazeaza pe o nuvela scrisa de Robyn Joy Leff . Cuplul format din Connor ( Carton Csokas ) si Alisa ( Vera Farmiga ) trece printr-o criza conjugala care necesita sedinte de terapie dupa ce al treilea lor copil a murit si mariajul scartaie rau. Wes ( Jacob Tremblay ), pustiul lor de 8 ani, este obsedat de tot ceea ce tine de Mongolia, chestie care il cam mira pe pe tata dar e incurajata de mama. Cand Alisa, impreuna cu un student al ei Ismail ( Suraj Sharman ), va pleca cu Wes in exotica Mongolie, tatal va ramane acasa sa aiba grija de fiica teenager . La destinatie cei trei ii vor cunoaste si se vor imprieteni cu Victoria ( Virginia Madsen ) - o ex-calugarita si Batbayar ( Ramon Rodriguez ) - ghidul, un portorican din Bronx cu care Alisa va si flirta nitelus...
Sunt 102 minute cam fara cap si fara coada, de altfel filmul a avut nevoie de vreo 2  ani de la premiera pentru a fi difuzat, o distributie in care Tremblay si Farmiga fac roluri decente...si cam atat.
Bref : 5,5*, nu m-a convins si deci nu l-as recomanda



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu