vineri, 15 martie 2019

Carga


Carga, drama, scenariul - regia Bruno Gascon cu Michalina Olszanska, Vítor Norte, Dmitry Bogomolov, Miguel Borges, Rita Blanco, Sara Sampaio.
Carga este povestea trista a  imigrantilor ilegali si despre cum, de cele mai multe ori, femeile ajung o marfa pentru retelele de prostitutie.
Viktor ( Dmitri Bogomolov ) si sora sa Yulia ( Kim Grygierzee ) conduc cu mana forte o asemenea retea undeva prin Portugalia, omul neezitand sa-si omoare membrii mafiei cu mana lui, atunci cand e nemultumit.
António ( Vitor Norte ) e un sofer de TIR care lucreaza pentru ei carand emigrantii est-europeni care viseaza la o viata mai buna in Occident la destinatie. In el mai exista un dram de constiinta dar fiind santajat continua sa livreze.
Viktoria ( Michalina Olszanska) cade in plasa retelei si ajunsa in mana mafiei Sveta ( Ana Cristina Oliveira ) ii face instructajul : va face orice i se cere lucrand ca prostituata. Mai norocoasa decat Anna ( Sara Sampaio ) care se va sinucide sarind pe ferestra hotelului, Viktoriya va evada si va lupta sa scape...
"Ai putea fi tu" e leit-motivul acestui film dur, de 113 minute pline cu crime, violuri, sinucideri, un film socant si neiertator care arata realitatea trista dar adevarata a traficului de oameni, bine regizat si filmat de Bruno Gascon cu o distributie destul de ok in care Michalina Olszanska face un rol bun.
Bref : 6*, merita vazut

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu