luni, 18 martie 2019

Her Smell


Her Smell , music - drama, scenariul & regia Alex Ross Perry cu Elisabeth Moss, Cara Delevingne, Amber Heard, Dan Stevens, Ashley Benson,Dylan Gelula.
Her Smell e povestea cresterii, descresterii si potentialei re-nasteri a lui Becky Something ( Elizabeth Moss), lidera unui grup grunge de fete gen Bikini Kill, Bratmobile, L7. Suntem spre finalul anilor '90 cand comportamentul lui Becky, abuzul de droguri care a dus catre o sanatate mentala aproximativa, ii sperie si instraineaza pe toti din jurul ei , de la colegele de trupa  (Agyness Deyn si Gayle Rankin) la producatorul (Eric Stoltz), mama (Virginia Madsen), sotul (Dan Stevens) sau amicele (Ashley Benson, Cara Delevingne, Dylan Gelula, Amber Heard ).
In prima parte, cam lunga si greu de suportat, o vedem pe Becky alunecand pe tobogan in multe scene : isi abuzeaza copilul si prietenii, verbal si / sau fizic si , logic, vedem si cum ii cedeaza nervii, prea slabiti de droguri, live pe scena.
“Her Smell” e un fel de “A Star Is Born” pe "invers" ( sau, alta referinta buna poate fi “Clean”  de   Olivier Assayas). Dar cand Becky se trezeste , avem o intoarcere la 180 de grade si a doua parte e mai bogata in sperante, ceea ce face spectatorul sa nu regrete ca nu a iesit din sala la inceput.
Totusi, 135 minute sunt un picut cam multe pentru oricine bref : 6*, merita incercat dar nu stiu cati vor avea stomacul sa-l si suporte integral...  😊

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu