sâmbătă, 16 martie 2019

Never Grow Old



Never Grow Old , drama- action - thriller, scenariul & regia Ivan Kavanagh cu John Cusack, Emile Hirsch, Antonia Campbell-Hughes, Déborah François , Danny Webb, Tim Ahern.
In “Never Grow Old” Patrick Tate ( Emile Hirsch ) este tamplarul - cioclu al unui mic orasel de frontiera intitulat Garlow in care locuieste cu familia,  a carui pace e rapid intrerupta de sosirea proscrisului Dutch Albert ( John Cusack ) care, deloc impresionat de piosenia si cumintenia locuitorilor, imbracat complet in negru si cu fata ascunsa adeseori de o mare palarie de cowboy, redeschide saloon-ul pe care il transforma rapid in bordel. In curand incepe sa si omoare lume, ceea ce, nu-i asa,  poate fi o buna afacere pentru Patrick, cu care Dutch chiar ar vrea sa se imprieteneasca spre profunda nemultumire a nevestei acestuia Maria ( Antonia Campbell-Hughes) ...
Daca prin scenariu s-ar dori un western mai inovator, mai "revizionist", e totusi plin de cliseele binecunoscute si chiar daca distributia isi face treaba onest, nu stiu daca va rupa gura targului.
All-in-all, totusi avem 100 de minute vizionabile : 6* recomandat fanilor genului, in primul rand

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu