duminică, 31 martie 2019

White Chamber


White Chamber , drama - SF , scenariul & regia Paul Raschid cu Shauna Macdonald, Oded Fehr, Nicholas Farrell, Amrita Acharia.
Marea Britanie e in pragul razboiului civil ,  statul se bate cu o militie civila rebela asa cum aflam din primele secvente  atunci cand Ruth ( Shauna Macdonald ) se trezeste intr-o camera-celula de un alb orbitor. Interogata de generalul Zakarian ( Oded Fehr ) , aflam rapid ca de fapt celula e un instrument de tortura super-rafinat - computerizat care schimba temperaturile, din tavan tasneste apa, acid sau...foc plus alte minunatii. Numai ca  vom afla intreaga  istorie a celulei atunci cand ne vom intoarc cu cinci zile inapoi in timp si vom vedea ca lucrurile nu stau deloc asa cum credeam, va incepe o poveste intortocheata despre "detinut vs gardian" si cam atat, mai multe spoilers ar face rau povestii si asa nu foarte bine sustinuta...
Regizorul Paul Raschid ar fi avut pe mana un scenariu bun si o distributie decenta dar nu prea le-a folosit, sunt momente in care actiunea te "pierde" si pe final e chiar predictibila. Pacat, putea fi mult, mult mai bun.
Bref : 89 de minute  care , mai ales in cea de-a doua jumatate , vor trece greu, 5,5* , nu il recomand











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu