miercuri, 20 martie 2019

Treehouse



Treehouse, horror - thriller , scenariul & regia James Roday cu Jimmi Simpson, Stephanie Beatriz, Nancy Linehan Charles, Sophia Del Pizzo, Sutton Foster, Shaunette Renee Wilson.
Facand parte din serialul Hulu "Into The Dark", , "Treehouse" deschide noul sezon cu 87 de minute chiar reusite.
Avem povestea unui "master chef" Peter ( Jimmi Simpson din “Westworld” ), tipul vedetei TV care urla pe ecrane la altii si are o expunere negativa in mass-media de care, dorind sa scape, pleaca la o proprietate a familiei, intr-o padure, dar nici acolo nu va scapa de fantomele comportamentale ale trecutului.
Totul incepe cand Peter e vizitat de Kara ( Julianna Guill ) care ii spune ca petrecerea burlacitelor pe care o gazduieste se duce naibii findca au o pana de curent si la inceput omul nostru ii imprumuta lumanari si lanterne, dar mai apoi marinimos decide chiar  sa le gateasca cina.
Deci petrecerea se muta la el cu mireasa ( Shaunette Renee Wilson ), mama miresei ( Mary McCormack )si amicele ( Sutton Foster, Sophia Del Pizzo, Stephanie Beatriz ). Curand Peter incepe sa se imbete serios de tot, caracterul incepe sa-i rabufneasca si sa faca glume proaste pe seama tuturor dar tipele nu pleaca si au intentia sa se razbune...
Fara alte spoilere, e un thriller - horror chiar bine facut fara sa straluceasca,  dar vizonabil si cu un story excelent
Bref : 6,5*, recomand fanilor genului, merita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu