luni, 1 aprilie 2019

Mercy Black



Mercy Black , thriller - horror- mistery, scenariul & regia Owen Egerton cu Daniella Pineda, Janeane Garofalo, Elle LaMont , Austin Amelio, Miles Emmons.
La 15 ani dupa ce, impreuna cu o amica, a injunghiat o colega de clasa ca sa ofere un sacrificiu unei fantome imaginare numita  "Mercy Black", Marina Hess ( Daniella Pineda ) se intoarce acasa din sanatoriul psihiatric, ca sa traiasca alaturi de sora Alice ( Elle LaMont ) si fiul acesteia Bryce ( Miles Emmons ). Dar chiar daca au trecut ani multi, mitul Mercy Black a devenit viral inspirand povesti, zvonuri pe net si chiar crime la indigo, deci Marina e haituita de amintiri , mai ales ca nepotelul e si el obsedat de mit. Ca sa-l salveze ea trebuie sa-si retraiasca trecutul si ceea ce descopera devine o poveste horror foarte reala si mortala...
Pentru un horror, povestea nu e nici prea-prea, nici foarte-foarte, nici scenaristul - regizor nu rupe norii deci rezulta o pelicula medie, marca Netflix, care insa nu cred ca va reusi sa sperie prea multi fani.
Bref : 87 de minute pentru fanii genului, 5,5*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu