duminică, 14 aprilie 2019

Thriller



Thriller, horror - thriller , regia Dallas Jackson cu Noah Abbott, Johnny Alexander, Jessica Allain, Luke Tennie, Tequan Richmond, Paige Hurd, Chelsea Rendon.
“Thriller” incepe cu niste copii care pun la cale o farsa cruda care este urmata de o tragedie, atunci cand victima Chauncey, ademenit intr-o cladire parasita, se sperie si il impinge pe unul dintre ei care cade de la etaj si moare. Politia crede in povestea pe care i-o spun copiii cum ca victima pusese la cale totul ( nu intrebati cum anume si cu ce probe , filmul nu trateaza asta ) si Chauncey va plati pentru "crima". Trec 4 ani si  Chauncey ( Jason Woods ) este eliberat si se intoarce, chestie care ii sperie teribil pe cei care ii inscenasera totul si care cred ca se va razbuna. Dupa care un tip purtand un hoodie si o masca incepe sa cam omoare dintre ei. Oare e vorba de Chauncey ? Vor supravietui terorii ?
87 de minute, thriller horror de serie B, poveste din care nu cred ca se putea scoate mai mult cu o distributie comme ci, comme ca si o regie cam la fel.
Bref : 4*, nu l-as recomanda decat in lipsa de altceva dar cum premiere sunt destule...ati inteles 😉

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu