miercuri, 10 aprilie 2019

The Browsing Effect


The Browsing Effect, comedy - romance, scenariul & regia Michael K. Feinstein cu Megan Guinan, Drew Fonteiro, Nikki SooHoo, Josh Margolin, Gabriela Lopez, Larry Powell, Josh Weber, David Hull, Nicoletta Hansen
Scris si regizat de Michael K. Feinstein, The Browsing Effect urmareste o gasca de amici din L.A., browsing si swiping in online printre minunatele apps de dating, asa cum ne anunta inca din titlu.
Actrita in devenire / soferita Uber Melissa (Megan Guinan) si viitorul logodnic James ( Drew Fonteiro )s-au mutat impreuna dar realizeaza ca nu sunt gata pentru mai mult. Ben ( Josh Margolin ) si Rachel ( Nikki SooHoo ) tocmai s-au despartit. Cu totii ( si altii, desigur ) se vor regasi prin intermediul aplicatiilor de dating, cautand altceva sau ...pe altcineva.
The Browsing Effect este o comedioara romantica destul de realista, o privire asupra lumii online a datingului, a avantajelor si dezavantajelor acestuia, o distributie care face fata ok si cam atat. Nu e cine stie ce dar e de ajuns  pentru 100 de minute care pot fi destul de deconectante si ( uneori ) amuzante.
Bref : 5,5*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu