sâmbătă, 6 aprilie 2019

Pet Semetary


Pet Semetary, thriller - horror, regia Kevin Kölsch, Dennis Widmyer cu Jason Clarke, Amy Seimetz, John Lithgow, Jeté Laurence, Lucas Lavoie.
Dupa un roman al clasicului Stephen King, Pet Semetary e povestea familiei Creed - sotul Louis ( Jason Clarke ), sotia Rachel ( Amy Seimetz ), fiica de 8 ani Ellie ( Jete Laurence ), baiatul de doi ani Gage ( Hugo &  Lucas Lavoie ) si a pisicii lor iubite Churchill aka Church  😊  - care se muta din Boston in Ludlow, Maine, intr-un peisaj rustic.
Numai ca in padurea din apropierea locuintei acestora se afla un cimitir mai ciudat, in care copiii din zona isi ingropau de multa vreme animalele, loc are are "capacitatea" sa readuca la viata dar mult diferite de ceea ce erau. Cand Church pisica familiei e calcata de o masina, vecinul Jud (John Lithgow) se ofera sa le arate locul si incepe "dansul"...
Premiera a fost ieri, deci aveti 100 minute de horror clasic care, chiar daca nu se ridica la valoarea romanului, vor fi apreciate de fanii lui Stephen King si ai genului.
Bref : 6,5*, chiar vizionabil

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu