duminică, 14 aprilie 2019

Missing Link



Missing Link, animation - adventure - comedy , scenariul & regia Chris Butler cu ( voci ) :  Hugh Jackman, Zach Galifianakis, Zoe Saldana, David Walliams, Stephen Fry , Matt Lucas.
Faceti cunostiinta cu Mr. Link ( voce Zach Galifianakis ) : o creatura la vreo 2,5 m si 300 de kg acoperita de blana dar nu va speriati de aparentele eroului din noul film produs de Laika Studios, dimpotriva... 😊
Obosit si plictisit sa traiasca singur undeva prin insulele Pacificului, Mr. Link il alege pe bogatul si neinfricatul explorator, Sir Lionel Frost ( voce Hugh Jackman ) care cauta cu disperare sa fie admis intr-un club exclusivist al exploratorilor "Optimates Club", ca sa-i fie ghid in calatoria dupa rudele sale inca nedescoperite din mitica  vale Shangri-La. Alaturi de aventuriera Adelina Fortnight ( voce Zoe Saldana), trioul va infrunta o gramada de pericole si aventuri in calatoria lor care poarta spectatorul din Anglia ( secventa de deschidere e intre Frost si...monstrul din Loch Ness ) in Pacificul de Nord Vest si din Santa Ana California ( loc de bastina al Adelinei ) si pana in Himalaya. Una peste alta, una dintre lectiile filmului  e ca iti poti gasi o familie cand-si-unde nu ai crede niciodata.
95 de minute bune, uneori spre foarte bune, animatia - excelenta, story funny, ar mai fi ceva de zis  ? Nu cred.
Bref : 7*, luati familia si copiii si la sala cu voi 😉

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu