luni, 15 aprilie 2019

Guava Island


Guava Island , thriller - musical - romance - comedy , regia Hiro Murai cu Donald Glover, Rihanna, Letitia Wright, Nonso Anozie.
“Guava Island”, filmat in Cuba si lansat cu mare tam-tam pe Amazon, ar dori sa fie un fel de musical - romance - thriller, melanj care nu prea cred ca are cum sa functioneze dar asta e treaba producatorului.
E un film de doar 55 de minute cu-si-despre Deni ( Donald Glover aka Childish Gambino ) si prietena lui Kofi ( Rihanna ) care incearca sa atinga teme muzicale si romantice, de comedie dar si...violenta politica, un fel de parabola despre capitalism, arta, muzica si libertate in contextul unui festival pe care ar dori Deni si Kofi sa-l organizeze pe plaja impotriva vointei dictatorului Red ( Nonso Anozie ). Pelicula e de fapt destinata sa promoveze performanta lui Childish Gambino de la Coachella 2019 folosind o multime de cantece ( “Summertime Magic,” “Feels Like Summer,” , “Saturday” ("Saturday / All I want to do is make you dance, girl / And fall in line").
Atat si nimic mai mult. Putin, foarte putin, dar cum au probabil destui fani dispusi sa achizitioneze "opera"...No comment 😎
Bref : 4*, nu recomand.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu