sâmbătă, 20 aprilie 2019

Someone Great


Someone Great, comedie romantica, scenariul & regia Jennifer Kaytin Robinson cu Gina Rodriguez, LaKeith Stanfield, Brittany Snow, DeWanda Wise, Michelle Buteau, Rebecca Naomi Jones, RuPaul, Rosario Dawson, Questlove.
Someone Great a avut premiera ieri la Netflix si este o poveste simpla, fara pretentii, despre prietenie.
Jenny ( Gina Rodriguez ) aspiranta la o cariera in music-jurnalism tocmai si-a gasit un job de vis la Rolling Stone Magazine si e pe cale sa se mute la San Francisco, moment in care boyfriend-ul ei ( Lakeith Stanfield ) de 9 ani decide ca n-are chef de asemenea distanta si rupe relatia. Ca sa ii aline sufletelul zdrobit Jenny apeleaza la vechile amice  Erin ( DeWanda Wise ) si Blair ( Brittany Snow ) pentru o ultima aventura "salbatica" in New York...
Comedie romantica despre dragoste, pierderi si relatiile de prietenie Someone Great nu va rupe gura targului fiindca nici nu-si propune asa ceva. Regizoarea debutanta Jennifer Kaytin Robinson se descurca onorabil, Gina Rodriguez  face un rol mai mult decat decent , dar impresia pe care mi-a lasat-o e ca ar fi fost un serial mult mai bun.
Bref :  92 de minute placute, 6*,  numai bune pentru week-end


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu