vineri, 12 aprilie 2019

Destination: Dewsbury



Destination: Dewsbury , comedy - drama,  , regia Jack Spring , cu  : Dan Shelton , David J Keogh , Jane Hollington , Matt Sheahan , Maurice Byrne , Tom Gilling.
Comedia britanica "indie" Destination : Dewsbury este despre patru prieteni vechi, de prin vremea liceului, a caror viata cam incepe sa se duca pe apa Sambetei  si care afla ca unul din vechea gasca e grav bolnav,  intr-o faza terminala.
Peter ( Matt Sheahan ) e profesor la vechiul liceu, tocmai dat afara din propria casa de...nevasta, Gaz ( Dan Shelton ) e un tip mai ciudatel, Smithy ( Tom Gilling ) e un supraponderal care niciodata nu a avut o prietena si business-manul Adam ( David J Keogh ) e un tip bine stressat care foloseste "fuck" in fiecare fraza pe care o emite. Richard (Maurice Byrne), tatal lui Frankie care e grav bolnav,  ii suna si le spune ca ar vrea sa ii mai vada o data, deci urmeaza o excursie care va fi de pomina, urmariti fiind si de doi gangsteri rusi care-l cauta pe Adam. La destinatie, surprizele vor continua...😊
Cu un low buget ( doar 150,000 £ ) regizorul Jack Spring si distributia fac o treaba chiar buna. Umor britanic, teme ca prietenia, imbatranirea, moartea se preteaza bine, scenariul funny, una peste alta o vizionare relaxanta.
Bref : 5,5* , bun pentru weekend

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu