vineri, 31 mai 2019

Booksmart


Booksmart, comedy, regia Olivia Wilde cu Kaitlyn Dever, Beanie Feldstein, Jessica Williams, Lisa Kudrow, Will Forte, Jason Sudeikis.



Doua bune prietene Amy ( Kaitlyn Dever ) si Molly ( Beanie Feldstein ) se afla doar la o zi distanta de absolvirea liceului atunci cand ajung la ideea ca, de fapt, au irosit mult prea multa vreme in anii de liceu doar cu studiul, temele sau vizitele  prin biblioteci, in timp ce alte colege care au trecut mai lejer, absolva si ele mergand la scoli la fel de bune. Molly o convinge pe Amy sa iasa si sa-si faca de cap in toate felurile posibile intr-o noapte pe care nu o vor uita prea usor...
Debut regizoral excelent, filthy - funny si extrem de comic pentru regizoarea Olivia Wilde intr-o comedie despre amicitia dintre adolescente si problemele acestora. Cele doua protagoniste Dever si Feldstein fac fata cu brio in roluri, alaturi de o distributie cu "suporting actors" de prima mana ca Lisa Kudrow sau Will Forte,  asa ca pare a fi cel mai bun teen-party-movie de la "Superbad" incoace.
102 minute in care, indiferent de varsta, veti rade nonstop, 7* , recomand

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu