vineri, 3 mai 2019

The Best of Enemies


The Best of Enemies, biography - drama - history, scenariul & regia Robin Bissell cu Taraji P. Henson, Sam Rockwell, Babou Ceesay.



Bazat pe povestea reala din romanul scris de Osha Gray Davidson , The Best Of Enemies este centrat pe relatia oarecum ciudata dintre Ann Atwater ( Taraji Henson ), o activista de culoare pentru drepturile civile si C.P. Ellis ( Sam Rockwell ), un lider local al Ku Klux Klan, cei doi  cunoscandu-se si "duelandu-se" intr-o dezbatere despre segregatia din scoli in Durham, North Carolina, in timpul verii fierbinti a protestelor din 1971. Evenimentele vor schimba pentru totdeauna vietile locuitorilor din oraselul Durham dar si pe cele ale lui Atwater si Ellis...
133 minute cam inegale, cu Taraji P. Henson si Sam Rockwell facand roluri bune  intr-un scenariu pe care, se pare, Sam Bisell l-a cam rupt de realitate si de romanul din care s-a inspirat.
Bref : un film mai greu de decelat de catre spectatorul european, mai ales de cel care n-a depasit 50 de ani si lungimea il poate plictisi rapid.
5,5* , nu l-as recomanda






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu