luni, 20 mai 2019

The Siren ( The Rusalka )




The Siren ( The Rusalka ), horror, scenariul & regia Perry Blackshear cu MacLeod Andrews, Margaret Ying Drake, Evan Dumouchel.
Tom ( Evan Dumouchel ), un mut, vrea sa-si regaseasca linistea si inchiriaza o cabana pe malul unui lac, departe de influenta extrem de religiosei sale familii. Din prima noapte o intalneste pe Nina ( Margaret Ying Drake ), o tipa misterioasa care pare ca inoata nonstop. In acelasi timp, Tom se imprieteneste cu Al ( MacLeod Andrews ), un localnic care crede cu tarie ca un monstru din lac i-a ucis sotul. Cand Al il vede pe Tom alaturi de Nina, devine convins ca ea o Rusalka (titlul original al filmului ), o creatura legendara care ineaca pe oricine intalneste...
Bazat pe o legenda slava scenariul e foarte bine facut, cu personaje interesante, Tom e mut, Al care-si jeleste sotul pierdut e gay, Nina e un mister dar filmul e chiar bunicel deci extrem de vizionabil, scenaristul - regizor studiind cu mare atentie personajele jucate de o distributie cuprinzand doar  trei actori cu nume necunoscute dar buni in roluri.
Bref : 80 de minute interesante , 6,5*, recomand.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu