duminică, 5 mai 2019

Long Shot


Long Shot, comedy- romance, regia Jonathan Levine cu Charlize Theron, Seth Rogen, June Diane Raphael, O’Shea Jackson Jr., Ravi Patel, Bob Odenkirk, Andy Serkis, Randall Park, Tristan D. Lalla, Alexander Skarsgård.



"Long Shot" e o tipica poveste comedy - romance : el o (re)intalneste pe ea, nu se potrivesc de nicio culoare dar dragostea rezolva totul.
Fred Flarsky ( Seth Rogen ) e un free-journalist cu tendinta sa dea de belele care se reintalneste dupa multi ani cu Charlotte Field ( Charlize Theron ) tipa realizata si sofisticata, Secretar de Stat pe cale sa candideze la Presedintia SUA. Nu au absolut nimic in comun in afara faptului ca ea fusese in tinerete babysitter-ul lui Fred si prima dragoste lui adolescentina la...13 ani. Acum, la maturitate, candidata Charlotte il angajeaza pe Fred ca scriitor de discursuri spre disperarea consilierilor care il considera total nepregatit pentru asa ceva. Dar cum nu te poti pune cu dragostea, scanteile si chimia dintre cei doi vor conduce catre 1001 de "incidente" amuzante...
Bref, alte spoilers ar fi de prisos fiindca ati prins ideea celor 125 minute : lejere, comice, deconectante, chimia dintre actori lucreaza deci filmul este numai bun pentru week-end.
6,5*, recomand.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu