miercuri, 1 mai 2019

Little


Little, comedy - fantasy - romance , regia Tina Gordon (as Tina Gordon Chism) cu Regina Hall, Issa Rae, Marsai Martin, Justin Hartley, Tracee Ellis Ross, Tone Bell, Mikey Day.



‘Little’ e opusul lui ‘Big si ideea in sine  nu cred sa fi fost cea mai buna. Funny la Big sau 13 Going On 30 era sa vezi staruri de prima mana ca Tom Hanks sau Jennifer Garner jucand si purtandu-se ca niste copii in tot filmul. Acum daca inversam toata chestia...ce avem , un copil jucand ca Tom Hanks ? Nu prea cred in asa ceva.
Bref, Regina Hall și Marsai Martin sunt protagonistele, prima, în rolul președintei unei companii IT de succes, a doua în versiunea adolescentină a primei care se trezește într-o dimineață că are acum 13 ani, fix înaintea unei prezentări de care depinde viitorul firmei ei. Issa Rae este April, asistenta ei personală e singura care cunoaște secretul că "torționara" ei este acum captivă în trupul unei fetițe. O comedie despre prețul succesului, solidaritate feminina și despre o a doua șansă de a te maturiza așa cum trebuie...
Deci avem niste performante actoricesti decente si cam atat, nu cred ca va starni hohotele de ras scontate. Cat despre box-office...sa fim seriosi.
Bref : 5* , nimic de adaugat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu