luni, 27 mai 2019

The Perfection


The Perfection , drama - horror - thriller, regia Richard Shepard cu Allison Williams, Alaina Huffman, Steven Weber



La inceput "The Perfection", de la Netflix, pare un fel de poveste gen  "All About Eve", cu complicatii sexuale de tip "Black Swan" si presiunea psihica din "Whiplash" pana cand trece intr-un registru horror  distrugand orice idee preconceputa despre tinta filmului care oscileaza intre body horror, thriller psihologic si drama despre probleme mentale.
Charlotte ( Allison Williams ) e o fosta violoncelista ( instrument cu o tenta erotica greu de ignorat intre picioarele unei femei, vezi si scena sexuala dintre protagoniste )  de clasa care a renuntat la cariera cand mama ei s-a imbolnavit. Dupa ce mama ei moare, Charlotte isi reintalneste profesorul Anton (Steven Weber) in Shanghai, care ii face cunostinta cu Lizzie ( Logan Browning ), alta eleva ajunsa celebra a aceleiasi scoli. Charlotte & Lizzie s-ar cam potrivi...inclusiv in pat in care ajung rapid, asa ca intentioneaza sa plece intr-o vacanta prin sudul Chinei dar, pe cand se pregateau de excursie, situatia se deterioreaza atunci cand Lizzie se imbolnaveste subit...
Fara alte spoilers, e un film ambitios dar care nu reuseste sa-si depaseasca limitele si conditia : film de serie B chiar daca actritele fac roluri decente.
Bref : 90 de minute, digerabile dar cam atat, 5,5*



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu