vineri, 31 mai 2019

Domino



Domino, crime - thriller, regia Brian De Palma cu Nikolaj Coster-Waldau, Carice van Houten, Guy Pearce



Intr-o lume marcata de amenintari teroriste si suspiciuni de tot felul, in Copenhaga , ofiterul de politie Christian ( Nikolaj Coster-Waldau ) cauta sa-i faca dreptate colegului Lars ( Soren Malling )  ucis intr-o misiune  de Imran, un membru ISIS. Dar Christian si colega sa Alex ( Carice van Houten ), care are motive personale sa dea de ucigasul lui Lars, intra intr-un joc de-a soarecele si pisica cu un agent CIA ( Guy Pearce ) care se foloseste de Imran ca sa dea de urma altor membri ISIS. Foarte curand Christian nu mai cauta razbunarea cu orice pret ci trebuie sa-si salveze propria-i piele...
89 de minute in regia lui De Palma ( ajuns si el la 79 de ani ) , filmate in Danemarca cu destule probleme financiare, rezultatul nu e cu siguranta  vreo capodopera dar este peste media filmelor de gen sau, asa cum spunea Howard Hawks  : “A good movie is three good scenes and no bad ones.”
Cum veti gasi mult mai multe decat cele trei scene bune care sa va faca sa uitati de cele cateva scapari ale scenariului, cred ca merita vizionat.
Bref : 6,5* , recomand

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu