sâmbătă, 18 mai 2019

See You Yesterday


See You Yesterday , drama - action - adventure - SF, regia Stefon Bristol cu Eden Duncan-Smith, Dante Crichlow, Astro, Marsha Stephanie Blake, Johnathan Nieves.



Film Netflix , See You Yesterday ( produs de Spike Lee ) este un fel de SF despre doua genii teenagers afro-americani CJ ( Eden Duncan-Smith ) si Sebastian ( Dante Crichlow ) care traiesc si cresc intr-un cartier pigmentat de brutalitatea NYPD si, ca din intamplare, inventeaza un fel de masina de calatorit in timp, o coincidenta excelenta intrucat fratele lui CJ Calvin ( Astro ) va fi foarte curand omorat de politia cea rea. Dar pe masura ce calatoresc in timp ca sa  "repare" ce se mai poate repara, de fiecare data cineva e impuscat...
Una peste alta debutul protejatului lui Spike Lee, Stefon Bristol, nu este unul rau, el amesteca in mod inteligent sci-fi si sarmul teenager-ilor cu realitatea dura a brutalitilor politiei , in plus, audienta din sali si , mai ales, cea oferita de Netflix va face filmul destul de popular, mai ramane sa vedem cum va evolua regizorul dupa el.
Bref : 5,5*, 86 de minute placute, vizionabile


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu