joi, 9 mai 2019

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile


Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile , biography - crime - drama, regia Joe Berlinger , Michael Werwil cu Lily Collins, Zac Efron, Angela Sarafyan, John Malkovitch.



Cu un scenariu care a adaptat cartea "The Phantom Prince: My Life with Ted Bundy" scrisa de Elizabeth Kendall, Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile reia povestea notoriului serial killer Ted Bundy ( Zach Efron ) , tip good looking, deștept, cu farmec și foarte afectuos, care o cunoaste pe Liz Kloepfer ( Lily Collins ), o mamă care-și crește sigură copiii si care cedează șarmului acestuia. Pentru ea, Ted e bărbatul visurilor , așa că va lasa deoparte orice precauții și se va îndrăgosti lulea . Toate bune si frumoase pana in ziua in care Ted e arestat și condamnat pentru o serie de crime si Liz se transformă rapid în paranoica atunci cand, pe măsură ce probele împotriva lui se adună, e forțată să recunoască faptul că acest om cu care își împărțise până de curând viața ar putea fi, de fapt, un criminal psihopat pe care l-a iubit si a crezut in el...
110 minute care pot fi interesante pentru cei care nu cunosc arhi-mediatizata poveste a lui Ted Bundy, distributia e ok, Zac Efron  si Lily Collins - buni in roluri, in plus, apare si Malkovitch.
Bref : 5,5* ,  un film mediu care ar putea fi interesant pentru cine nu cunoaste deja povestea.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu