joi, 9 mai 2019

Rattlesnakes


Rattlesnakes, crime - revenge -  drama, scenariul & regia Julius Amedume cu Jimmy Jean-Louis, Jack Coleman, Kathleen McClellan , Jay Acovone , Christian Oliver.



Rattlesnakes
pleaca de la o piesa de teatru a lui Graham Farrow , avand un scenariu tip revenge in care trei tipi ( Jack Coleman, Jay Acovone si Christian Oliver) cred ca Robert McQueen ( Jimmy Jean-Louis ) face sex cu nevestele lor  sub masca "terapeutului-psiholog" si le mai ia si bani pentru asta. Deci se decid sa il ia ostatic , il interogheaza, tortureaza si, incet-incet, o gramada de secrete lugubre incep sa iasa la iveala despre afacerile lor, nevestele lor ba chiar viata lor sexuala numai ca , la un moment dat,  lucrurile scapa total de sub control...
Problema acestui film, deloc rau pe fond,  e ca debuteaza extrem de lent si in primele 35 din cele 85 de minute nu se intampla absolut nimic, ele ar fi putut fi concentrate in maximum 10-15. "Actiunea" incepe abia dupa aceea, nu este rea, dar ceea ce salveaza cu adevarat  filmul sunt doar ultimele 10-15 minute de final care rastoarna povestea.
Bref : putea fi mult mai bun dar daca spectatorul are rabdare poate fi o vizionare ok de 5,5*


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu