joi, 16 mai 2019

John Wick: Chapter 3 - Parabellum


John Wick: Chapter 3 - Parabellum , action - crime - thriller , regia Chad Stahelski cu Keanu Reeves, Halle Berry, Laurence Fishburne, Mark Dacascos, Anjelica Huston, Ian McShane, Asia Kate Dillon, Lance Reddick.



Asteptat ca painea calda,  John Wick : Chapter 3 - Parabellum nu dezamageste nici macar o secunda si este exact ceea ce sperau fanii : actiune pura in inimitabilul stil al seriei, pigmentat cu scene de lupta extraordinare si un excelent umor , uneori negru :  primul atac se desfasoara in New York Public Library unde cauta o anume carte si Wick isi ucide oponentul, o namila,  cu cartea pe care, dupa ce toata lupta nu o lasa din mana, la final, grijuliu, o aseaza la locul ei, pe raft 😉 . "Excomunicado" si cu toti killerii de pe planeta gonind dupa el si recompensa de 14 milioane de dolari, va scapa John Wick ( Keanu Reeves ) din nou ?  Well, asteptati ultima scena din cele 130 de minute...
Acestea fiind zise n-am sa mai dau spoilers, trust me : mergeti la sala, filmul merita fiecare banut platit.
La nivelul tehnic al "meseriei", John Wick 3 este fara indoiala top of top, cel mai bine realizat din seria de trei, cu o gramada de scene care puteau fi scoase din palarie doar de un regizor, un editor de imagine, o echipa de cascadori plus o distributie de cel mai inalt nivel.
Momentan in online se gaseste doar un cam version ( decent , totusi ), dar credeti-ma, chiar daca veti vedea o copie de o calitate asa-si-asa, ea va  va determina sa mergeti rapid la sala pentru IMAX.
Bref, fara spoilere : 9* ( cam multe, asa e, dar sunt fan 😉 ) fiindca nu dezamageste si este exact cee ce isi doreau fanii seriei si ai lui Keanu. Acum, va fi interesant de vazut reactia la box office, dupa lansarea mondiala de maine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu