sâmbătă, 3 august 2019

A Score To Settle



A Score To Settle , action - drama - thriller, regia Shawn Ku cu Nicolas Cage, Benjamin Bratt, Noah Le Gros, Karolina Wydra, Benjamin Bratt, Mohamed Karim, Ian Tracey.



A Score To Settle este o poveste tipica gen "revenge". Diagnosticat cu o boala terminala, Frankie Carver ( Nicholas Cage ) este eliberat din închisoare după 19 ani. Cu doar puțin timp la dispozitie, Frankie trebuie să încerce sa se reimpace cu un fiu Joey ( Noah Le Gros ) pe care il regaseste barbat in toata firea, aceasta în timp ce vrea sa dea de urma vechilor tovarasi de bandă pentru a-i face să plătească unul câte unul. Intre timp, el isi recupereaza averea ascunsa, incepe sa faca diverse cadouri in stanga si in dreapta coplesindu-si fiul, intalneste si o prostituata de treaba Simone ( Karolina Wydra ) de care va avea grija, dar inevitabil , va da de Q ( Benjamin Bratt ), Jimmy ( Mohamed Karim ) si Tank ( Ian Tracey ), vechii "asociati" si lucrurile se vor indrepta catre un final lesne de banuit...
103 minute cu un scenariu care scartaie serios din destule puncte de vedere dar cu o distributie ok in care Nicky Cage este el insusi adica bun si Noah Le Gros il secondeaza binisor.
Bref, fara alte spoilers, scenariu cu deznodamant previzibil, regie de nivel mediu, film vizionabil dar care va fi repede uitat.
6*, numai bun pentru o seara de weekend.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu