luni, 19 august 2019

Driven


Driven, biography - drama- thriller, regia Nick Hamm cu  Lee Pace, Judy Greer , Jason Sudeikis, Corey Stoll, Erin Moriarty.



In Driven după ce a fost prins traficand coca de contrabandă în avionul pe care il pilota, Jim Hoffman ( Jason Sudeikis ) are șansa să o ia de la capat într-o suburbie a San Diego unde, alaturi de soția sa Ellen ( Judy Greer ),   e surprins să-l găsească pe mogulul auto John DeLorean ( Lee Pace ) . În curând, o prietenie neașteptată se formează între cei doi bărbați pe masura ce DeLorean Motor Company - decolează. Dar FBI-ul îl împinge pe Jim să devina informator si lucrurile, departe de a mai fi idilice, sunt pe cale să ia o întorsătură întunecată...
Cum avuram de curand alt film pe aproximativ aceeasi tema "Framing John deLorean", comparatiile vor fi inevitabile dar ce pot sa spun e ca Driven seamana binisor cu masinile DeLorean : arata grozav dar se misca lent spre incet sau deloc. Una peste alta avem un fel de drama biografica cu accente de comedie care nu cred sa faca prea mare succes la public.
Bref : 5*, nu recomand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu