joi, 1 august 2019

The Red Sea Diving Resort



The Red Sea Diving Resort, drama - history - thriller, scenariul & regia Gideon Raff cu Chris Evans,  Michael Kenneth Williams, Haley Bennett, Michiel Huisman, Alona Tal.




Film Netflix care a avut premiera ieri, The Red Sea Diving Resort este povestea unui grup de agenți internaționali și etiopieni, care la începutul anilor ’80 au folosit un sat de vacanță din Sudan ca pe o fațadă pentru a aduce mii de refugiați în Israel. Echipa sub acoperire care a îndeplinit misiunea a fost condusă de Ari Levinson ( Chris Evans ) și Kabede Bimro (Michael Kenneth Williams). Cu ajutorul lui Ari, un agent încăpățânat, Mossad s-a aventurat într-o călătorie periculoasă prin deșertul Sudanului pentru a salva evreii etiopieni din „lagărele de înfometați”. Pentru a nu ridica suspiciuni, Ari și echipa sa au operat sub pretextul administrării unui sat de vacanță pentru amatorii de scufundări pe malul Mării Roșii.
Cu o distributie in care mai apar Ben Kingsley, Greg Kinnear , Haley Bennett, Alessandro Nivola, Michiel Huisman, Chris Chalk, filmul nu reuseste sa convinga deloc fiind doar poveste despre care majoritatea telespectatorilor nu vor ști absolut nimic înainte de a viziona filmul dar nici nu vor simți că știu mai multe ( sau ca ar dori sa afle ) după aceea
129 de minute par al naibii de lungi pentru acest film, asa ca fara alte comentarii : 4*, nu recomand



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu