duminică, 11 august 2019

Scary Stories to Tell in the Dark


Scary Stories to Tell in the Dark, horror - mistery - thriller , regia André Øvredal cu Zoe Margaret Colletti, Michael Garza, Gabriel Rush, Austin Zajur, Natalie Ganzhorn.



Scary Stories to Tell in the Dark se defasoara în America anilor '68, schimbarea pluteste peste tot in aer dar nu si in micul oraș Mill Valley, acolo unde Sarah, o jună detinatoare a unor secrete oribile, și-a descris viața torturată într-o serie de povești înfricoșătoare, carte peste care va da un grup de adolescenți.
În centrul poveștii se află introvertita Stella ( Zoe Margaret Colletti ), o scriitoare wannabe fără mamă si mare fana a povestilor horror, enigmaticul Ramón ( Michael Garza ), un adolescent mexicano-american in trecere prin oraș, nerdy Auggie ( Gabriel Rush ) într-un costum Pierrot pentru Halloween, Chuck ( Austin Zajur ) și populara sa soră Ruth ( Natalie Ganzhorn ). Când cvintetul vizitează într-o noapte conacul cu un trecut tragic va gasi cartea cu povesti aparținand spiritului lui Sarah Bellows (Kathleen Pollard)...
L-as numi un horror suficient de înfricoșător pentru a-ti intra pe sub piele, dar nu suficient de înfricoșător pentru a rămâne acolo deoarece nu am găsit absolut nimic original intr-un film care pare doar o poveste oribilă cu Nancy Drew sau un episod mai sofisticat cu Scooby-Doo fără câine și cu fetele personajelor pline de păianjeni.
111 minute pentru fanii genului ( si sunt destui ) deci succesul va fi asigurat
Bref : 5,5*, vizionabil pentru weekend

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu