miercuri, 7 august 2019

The Sun Is Also a Star


The Sun Is Also a Star, drama - romance, regia Ry Russo-Young cu Charles Melton, Yara Shahidi, John Leguizamo,  Anais Lee.



Natasha ( Yara Shahidi ) din The Sun Is Also a Star crede în ştiinţă şi fapte, nu în destin sau vise, nefiind genul de fată care întâlneşte un tip drăguţ pe o stradă aglomerată a New York-ului şi se îndrăgosteşte imediat. Daniel ( Charles Melton ) a fost mereu un fiu si student bun, genul de elev care se ridică la nivelul aşteptărilor părinţilor dar n-a fost niciodată vreun poet sau visător. Totusi atunci când o vede pe Natasha, totul se schimbă, ceva la ea îl face să creadă că viaţa le rezervă un viitor amândurora fiindca se pare ca fiecare moment anterior i-a adus faţă în faţă. Dar viitorul o poate lua într-un milion de direcţii...care va fi aceea ?
La fel de talentați amandoi luati individual, Yara Shahidi și Charles Melton nu manifesta prea multă "chimie" ca si cuplu pe ecran. Chiar daca Daniel îi spune Natashei atunci cand se îndrăgosteste : „Ingredientele mele sunt prietenia, chimia, factorul X”, chiar asta îi lipsește filmului The Sun Is Also a Star : acea calitate inefabilă care il poate face să funcționeze. Deși petrecem 100 de minute in fata ecranului, chimia si factorul X nu apar în ciuda celor mai bune eforturi.
Bref : 4*, nu recomand.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu