sâmbătă, 10 august 2019

Light Of My Life


Light Of My Life, drama , scenariul & regia Casey Affleck cu Casey Affleck, Elizabeth Moss, Anna Pniowsky, Tom Bower, Timothy Webber, Hrothgar Matthews.



Un părinte și copilul sau călătoresc prin societate la un deceniu după ce o pandemie a eliminat cam o jumătate din populația lumii si, pe măsură ce tatăl se luptă să-și protejeze copilul, atat legătura dintre ei cat și caracterul umanității vor fi serios testate.
"Light of My Life" este asadar o poveste post-apocaliptică : o pandemie a șters populația feminină de pe planetă, inclusiv soția tatălui fără nume ( Casey Affleck ) și mama a lui "Rag" ( Elisabeth Moss, văzută în flashbacks). Acum, tatăl și fiica se ascund în pădure, lumea este populată doar de bărbați, astfel încât anomalia fetitei Rag ( Anna Pniowsky ) - aparent imună - este serios amenintata, dar părul lui Rag este scurt, poartă șepci și costume de baggy, corpul ei nu a început încă să se dezvolte si arată ca un băiețel...
Ambițiile filmului ar putea fi pe de o parte limitate : este o poveste de supraviețuire oarecum minimalista doar cu puțin din dimensiunea spirituală angoasanta pe care poveștile de sfârșit al lumii le-au prezentat în trecut, dar Casey Affleck s-a înconjurat cu siguranță de oamenii potriviți pentru ea, mai ales cu Pniowsky, co-starul in varsta de doar 11 ani excelenta in rol.
119 minute ceva mai animate doar in partea a treia , un debut regizoral chiar bun pentru Affleck, un film de calitate care merita vazut.
Bref : 6*, recomand,



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu