joi, 22 august 2019

Angel Has Fallen



Angel Has Fallen , action, regia Ric Roman Waugh cu Gerard Butler, Morgan Freeman , Jada Pinkett Smith, Piper Perabo, Nick Nolte.


Povestea din Angel Has Fallen este despre o tentativă de asasinat asupra președintelui american Allan Trumbull ( Morgan Freeman ) dupa care amicul si confidentul său, agentul serviciului secret Mike Banning ( Gerard Butler ), este acuzat în mod greșit și arestat.
În timp ce se afla în vacanță, Trumbull este atacat de drone explozive, ucigând cam pe toată lumea cu excepția președintelui și a lui Mike, care se trezeste într-un spital, arestat pentru o tentativă de asasinat finanțată de ruși. Socat, Mike își dă seama că i se insceneaza totul si evadeaza, devine un fugar urmarit de FBI și de Secret Service pe care trebuie sa le evite ca sa găseasca adevărata amenințare pentru președinte. Disperat să descopere adevărul, Banning apelează la aliați improbabili pentru a-și clarifica numele, a iși feri familia de pericole și salva țara de pericolul iminent. Conexiunile lui raman vechiul amic din armata Wade ( Danny Huston ) și tatăl său Clay ( Nick Nolte ) care isi abandonase fiul în copilărie. Cu vicepreședintele Kirby ( Time Blake Nelson ) preluând puterea si gata să declare război Rusiei, Mike are timp limitat ca să găsească adevărații vinovați și să-l salveze pe Trumbull, care rămâne în comă, protejat într-un spital.
Ati prins ideea : action decent de 120 de minute, premiera e abia maine deci puteti arunca o privire online ca sa decideti daca ajungeti si la sala.
Eu cred ca merita timpul, fanele lui Butler vor fi incantate 😉  , bref 6,5* , chiar vizionabil

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu