sâmbătă, 10 august 2019

Dora and the Lost City of Gold



Dora and the Lost City of Gold, adventure - family, regia James Bobin cu Isabela Moner, Jeff Wahlberg, Michael Peña, Eva Longoria, Eugenio Derbez, Madeleine Madden, Nicholas Coombe, Benicio del Toro, Danny Trejo.



Faptul ca și-a petrecut cea mai mare parte a vieții explorând jungla peruviana alături de părinți a pregătit-o pe Dora ( Isabela Moner ) pentru cea mai periculoasă aventură a ei...liceul. Dar Dora se trezește liderul unui grup format din Boots ( cea mai bună prietenă a ei, o maimuță), Diego ( Jeffrey Wahlberg ) , un locuitor al junglei misterioase ( Eugenio Derbez ) plus un grup de adolescenți într-o aventură live-action pentru a reusi sa isi salveze părinții (Eva Longoria si Michael Peña) și rezolvarea misterului din spatele unui "orașului de aur"....
Dora and the Lost City of Gold, aidoma filmelor cu Nancy Drew, este destinat adolescenților si/sau copiilor care se uită spre orizontul liceului cu o combinație de teamă aspirațională și frică înfiorătoare dar nu văd de ce vreun copil de zece ani nu ar adora-o pe Dora, asa ca, una peste alta avem 102 minute cu un public tinta clar stabilit.
Bref : 5,5* poate pasiona doar categoria de varsta descrisa mai sus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu