duminică, 18 august 2019

Good Boys



Good Boys, adventure - comedy , regia Gene Stupnitsky cu Jacob Tremblay, Keith L. Williams, Brady Noon, Will Forte, Molly Gordon, Midori Francis.




In Good Boys, Max, un pusti de 12 ani ( Jacob Tremblay ) e invitat la primul sau first-kissing-party dar se panicheaza pentru că nu știe să sărute. Dornici sa afle tehnicile, Max și cei mai buni prieteni ai săi Thor ( Brady Noon ) și Lucas ( Keith L. Williams ) decid să folosească drona tatălui lui Max - pe care Max are interzis să o atingă ! - pentru a spiona ( cred ei ) un cuplu adolescent care se giugiuleste prin vecini. Dar când lucrurile merg ridicol de prost, drona este distrusă si, disperat să o înlocuiască înainte ca tatăl lui Max (Will Forte) să ajungă acasă, băieții chiulesc și pornesc intr-o veritabila odisee a deciziilor epice proaste care implică niște droguri furate accidental, un frat-house paintball, alergari cu polițiști și fetite adolescente speriate ( Molly Gordon și Midori Francis)...
Same old story, same old problem. În mare parte sunt aceleași glume de fiecare dată : copii simpatici care înjură și care inca nu înțeleg cum merg chestiile sexuale, pe scurt, cam prea vulgar pentru copii si plictisitor pentru adulti. Dar pustimea isi face treaba in roluri si astfel va avea un succes scontat la categoria pubertara careia i se adreseaza.
Bref : 5,5*, vizionare lejera pentru week-end.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu