sâmbătă, 31 august 2019

Angel Of Mine


Angel Of Mine , thriller, regia Kim Farrant cu Noomi Rapace, Yvonne Strahovski, Luke Evans, Richard Roxburgh, Rob Collins.



Thrilerul Angel Of Mine este un remake al unui filmului L'empreinte de l'ange din 2008.
Lizzie ( Noomi Rapace ) se confruntă cu mari dificultati in a reusi sa treaca peste divorțul de Mike ( Luke Evans ), care este gata să solicite custodia completă a fiului lor Thomas ( Finn Little ), fiindca se teme pentru siguranța lui langa o mama sa traumatizata. Dar Lizzie care pretinde ca poseda o sănătate perfectă, isi păstreaza locul de muncă la un salon de de machiaj și încearcă si alte relatii în timp ce alții, inclusiv părinții ei, se tem de contrariu. În timpul unei petreceri de la aniversarea unei zile de naștere, Lizzie o spionează pe tânăra Lola ( Annika Whiteley ) jucându-se printre copii si în curând se intalneste cu mama ei, Claire ( Yvonne Strahovski ), care locuiește într-o casă de lux alaturi de soț ( Richard Roxburgh ). Lizzie nu poate trece peste asemănarea Lolei cu fiica cea mică pe care a pierdut-o cu ceva timp în urmă, devenind in curând obsedată de a găsi modalități ca sa se afle  în prezența fetei, folosindu-se de prietenia întâmplătoare cu Claire. Pe măsură ce începe treptat să depasească granițe prin comportamentul ei, Lizzie este chestionată de cei dragi, care nu inteleg ca ea pur și simplu crede că are dreptate, sperând să recupereze ceea ce i-a fost furat...
Angel Of Mine este purtat pe umerii unei performanțe excelente ca rezonantă emoțională a lui Noomi Rapace, care scoate tot ce este mai bun din restul distribuției care o susține. Regizorul Kim Farrant creează o atmosferă vag înspăimântătoare ce sugereaza un sentiment de mister si astfel avem un thriller psihologic care oferă câteva "răsuciri" neașteptate in scenariu și merită cu siguranță vazut.
98 minute bune, poate cu suisuri si coborasuri dar ok de vazut
Bref : 6,5*, recomand.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu