joi, 25 iulie 2019

Above The Shadows


Above The Shadows , fantasy, scenariul & regia Claudia Myers cu Olivia Thirlby, Alan Ritchson, Jim Gaffigan, Maria Dizzia, Tito Ortiz, Megan Fox.



In Above the Shadows , un fantasy al scenaristei-regizor Claudia Myers, tânăra Holly ( Olivia Thirlby ) este literalmente ( mai degrabă decât figurativ )  invizibilă dar și-a transformat "capacitatea" aceasta într-un mijloc de trai cand a decis sa devina fotografă, trimitand poze "secrete" unei publicații "mondene" aka bârfe ale celebritatilor. Seful ei ( David Johansen ) crede că nu a întâlnit-o vreodată, deși uneori își petrece timpul în biroul lui, ascultându-i discuțiile și oferind cate un comentariu. Holly este ca un fel de fantomă, nimeni nu o poate vedea sau auzi, dar poate mișca obiecte, folosește un smartphone pentru a comanda lucruri online, a închiria apartamentul și așa mai departe. Apoi se întâlnește cu Shayne Blackwell ( Alan Ritchson ) a fosta o stea MMA, cu o iubită vedeta de film ( Megan Fox ) foarte iubita de presa. O fotografie a lui Holly ii distruge atat cariera cât și viața personală dar lovita de regrete, ea decide să facă ceea ce poate pentru a repara răul, sperând că asa si-ar putea scimba si propria-i viața singuratica...
111 minute mai bune decat s-ar putea crede , cu un scenariu bine scris si o distributie decenta, care vor gasi o audienta mai ales printre consumatoarele de povesti romantice si fantasy.
Bref : 5,5*, vizionabil

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu