sâmbătă, 27 iulie 2019

Against The Clock


Against the Clock, thriller, scenariul &  regia Mark Polish cu Dianna Agron, Andy Garcia, Justin Bartha, Mark Polish, Gerald Hotchkiss .
In Against The Clock, dupa ce un recrut CIA, Kelley Chandler ( Mark Polish ) e grav ranit in timpul unei misiuni, supravietuind doar cu ajutorul aparatelor, sotia lui Tess ( Dianna Agron ), ex-agenta CIA, este hotarata sa afle ce s-a intamplat cu sotul ei, un adevar pe care directorul CIA ( Gerald Hotchkiss ) vrea sa il ascunda cu orice pret , deci Tess porneste o investigatie  pe cont propriu. Pe masura ce detaliile ultimei misiuni ale lui Kelley sunt dezvaluite, aratand ca accidentul sau a fost un complot, femeia risca totul pentru a-si tine sotul in afara pericolului, chiar daca acest lucru aduce cu sine consecinte periculoase fiindca agentia doreste sa "extraga" amintiri de pe creierul celui aflat in coma...
102 minute par cam multe pentru un film anost, de serie B-C,  din care serios vorbind e greu de inteles ceva si la fel de greu de "dus"pana la capat.
Bref : 4*, nu recomand


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu