sâmbătă, 20 iulie 2019

Into The Ashes


Into The Ashes, crime - drama - thriller, scenariul & regia Aaron Harvey cu Luke Grimes, Frank Grillo, James Badge Dale, Robert Taylor, Marguerite Moreau, Brady Smith, Jeff Pope, Andrea Frankle.



Into The Ashes ni-l prezinta pe Nick Brenner ( Luke Grimes ) care, cu o slujbă onestă și o soție iubitoare, credea că a scăpat de trecutul sau violent, criminal. Dar vechii colegi de "echipa" in frunte cu Sloan ( Frank Grillo ) nu l-au uitat nici pe el, nici banii pe care i-au furat, si ii omoara sotia inscenandu-i acestuia crima. Cum șeriful din oraș, Frank ( Robert Taylor ) este și socrul său, Nick trebuie să decidă rapid ce cale va alege : cea corecta pe care se afla sau cea a răzbunarii cand ii forța pe dușmanii săi să plătească pentru ceea ce au făcut...
"Into the Ashes" e o poveste despre violenta, tradare si razbunare, atat de familiara incat daca unul dintre actori ar uita in mod inexplicabil replicile, spectatorul ar putea sa le spuna fara ezitare. Problema scenariului nu este că spune o poveste făcută de mai multe ori înainte, dar că nu găsește niciodată o modalitate nouă sau interesantă de abordare a materialului cam prea familiar.
98 de minute, nu neaparat rele dar extrem de predictibile, totusi cred ca pe placul revenge-action-thriller fanilor.
Bref : 6* , vizionabil

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu