duminică, 28 iulie 2019

Girls With Balls



Girls With Balls, horror - comedy, scenariul &  regia Olivier Afonso cu Denis Lavant, Dany Verissimo-Petit, Manon Azem, Camille Razat, Anne-Solenne Hatte, Tiphaine Daviot, Margot Dufrene, Louise Blachère.



In Girls With Balls, dupa ce mini-van-ul fetelor din echipa de volei Falcons se defecteaza, ele ajung in the middle of nowhere dar nu știu că au aterizat pe teritoriul unor vânători cam degenerați și că vânătoarea este în plina desfășurare. Astfel va începe pentru ele o noapte foarte lungă în care vor trebui să-si salveze vietile și să-și testeze spiritul de echipă dar fetele poseda mai multe resurse decât pare , in fond "girls with balls"* nu ?  În inima pădurii, taberele se vor schimba între vânători și vânători ...
77 minute de la Netflix , dacă vă plac comediile de groază și nu vă deranjează umorul negru și nitelus brutal care e folosit, atunci ar trebui să le vedeți chiar daca regia si distributia de cvasi-necunoscute sunt de serie B si unele scene de violență sunt chiar absurde și ridicole, totusi potrivindu-se perfect cu tonul care a fost setat filmului chiar din primul minut.
Bref : 5,5* , recomandat amatorilor de funny horrors.

* Joc de cuvinte, in slang  ai "balls" = ai coaie 😁

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu