joi, 4 iulie 2019

The Public


The Public, drama, scenariul & regia Emilio Estevez cu Emilio Estevez, Michael Kenneth Williams, Taylor Schilling, Christian Slater, Alec Baldwin, Jena Malone.





The Public povesteste despre un act de nesupunere civilă care se transformă într-o confruntare cu poliția atunci când oamenii fără adăpost din Cincinnati preiau biblioteca publică pentru a căuta un adăpost impotriva valului de frig polar care a lovit orasul.
Stuart Goodson ( Emilio Estevez, scenarist - regizor si rol principal ) ar vrea sa pozeze in bibliotecarul eroic si salvator care, alaturi de colegii sai,  preia cauza persoanelor fără adăpost. Regizorul Estevez aduna o distributie de nume serioase dar scenaristului Estevez nu prea ii iese jucaria atunci cand inventeaza un cuplu de "oameni rai" procurorul Josh Davis ( Christian Slater ) și, într-o măsură mai mică, negociatorul - detectiv Ramstead (Alec Baldwin), care sa supuna homeless-ii amarasteni legii și ordinii. Ploturi si sub-ploturi pe tiverse teme,  cu nemiluita,  dilueaza mult mesajul filmului.
Bref : 122 de minute sunt cam multe pentru un film ambitios dar cel mult mediu.
5*, nu recomand


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu