miercuri, 31 iulie 2019

Surviving Confession



Surviving Confession, comedy - drama, regia Matthew Tibbenham cu  Clayton Nemrow, Jessica Lynn Parsons, Sarah Schreiber.



In Surviving Confession, părintele Morris ( Clayton Nemrow ) este un preot destul de nemulțumit de ceva vreme de  "jobul" sau in care, după ce va asculta o mărturisire mincinoasa si fara remuscari a unui enoriaș care își înșală soția, va avea  de-a face cu adolescenta Amber ( Jessica Lynn Parsons ), care vine și începe să ii întoarcă viața cu susul în  jos cand pune la indoiala cam toate credintele sale intrandu-i  rapid sub piele într-un mod ciudat. De-a lungul serii, alte personaje interesante trec prin confesionalul părintelui , în timp ce el reflectă la ceea ce contează cel mai mult în viață și continuă să discute cu Amber, care dezvăluie încet de ce a venit la mărturisire...
90 de minute care pot fi definite si rezumate intr-o replica criminal de buna, atunci cand părintele Morris sugerează că este un preot rău,  Amber răspunde : „Poți fi un preot rău și totuși să ramai un om bun”.
Think about it.😉
Bref : 6*, film micut dar bun, vizionabil.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu